TEQUION

TEQUION

Tequion és una consultora especialitzada en Lean Management per a pymes. Neix amb el propòsit de portar aquesta filosofia i metodologia al món de la Pyme amb l’objectiu d’oferir-lis diverses eines fàcils, senzilles i barates per afrontar els reptes actuals i futurs en un món empresarial tan incert, complex i competitiu.

SOBRE JO

EM DIC PAU SOBERATS COMAS

i sóc un apasionat de l’eficiència empresarial.

He estudiat Administració i Direcció d’Empreses i un Máster de Direcció de Marketing i Gestió Comercial. He treballat en empreses multinacionals del sector turístic on l’atenció al client, els processos i la sistematització són la base principal del negoci. En un altre moment, en vaig aventurar en el món de les pymes. Va ser en aquell moment que em vaig adonar de la gran diferència que existeix entre pymes i grans empreses en matèria d’organització i eficiència empresarial.

Aquesta situació em va motivar a investigar tècniques i eines per ajudar a les pymes a organitzar-se millor i ser més eficients. Durant el camí de la investigació en vaig topar amb la metodologia i filosofia originària a l’empresa Toyota, anomenada Lean Management, famosa per la innovadora manera de resoldre problemes i la ràpida aplicació al món real. M’agradà tant que vaig decidir formar-me com a consultor especialista en Lean Management. Al cap de poc temps vaig aconseguir la prestigiosa certificació Lean Black Belt Practitioner que m’habilita per poder gestionar de manera exitosa implementacions lean al món empresarial. Addicionalment, he cursat altres formacions complementàries com altres metodologies de resolució de problemes complexes a la UNIR.

He participat en alguns programes d’emprenedoria i he estat premiat alguns d’ells. La meva passió per l’emprenedoria i l’eficiència empresarial m’han conduït a crear Tequion com mitjà per poder fer arribar aquesta metodologia i filosofia de treball al món de la pyme.